van-leeuwen-headerimg

Wie ben ik

Als (geregistreerd) Mfn (familie)mediator, ADR full certified mediator en door mijn 22 jaar ervaring als hulpverlener sta ik voor zelfbeschikking van de partijen. Zij zijn eerder in staat geweest te communiceren en problemen op te lossen en met elkaar om te gaan. Mediation is bij uitstek geschikt om deze communicatie te herstellen.

Voor Conflictbemiddeling Nederland, opleidingsinstituut voor Mediation opleidingen, verzorg ik al enige jaren de basisopleiding tot Mediator.
Hierdoor ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied als Mediator.

Jeroen van Leeuwen
Koffie kopjes

Tijdens een scheiding worden persoonlijke, vaak intieme onderwerpen besproken. Door mijn ervaring weet ik hoe belangrijk een “click” is, misschien voorwaardelijk om deze onderwerpen te kunnen bespreken.

Heeft u behoefte aan persoonlijke kennismaking? Dit kan geheel vrijblijvend, neem dan contact met mij op.

Ik heb de overtuiging dat, hoe groot de kloof tussen de partijen ook is, zij zelf in staat zijn met mij als mediator een brug naar elkaar te slaan.

Anderen typeren mij als no-nonsens, helder, autonoom en niet veroordelend. Voor mij is het belangrijk dat de randvoorwaarden tot een constructief gesprek met u als partij optimaal zijn. Ik vind/ zie dit dan ook als mijn taak als mediator. Ik draag zorg voor een veilige omgeving waar partijen de ruimte ervaren om zo vrij mogelijk in oplossingen te denken. Dit bevordert het proces zowel in kwaliteit als in snelheid van de voortgang.

Wanneer het ten goede komt aan de mediation, bijvoorbeeld bij meervoudige partijen of op verzoek van de partijen, werk ik samen met Familiemediator.nl. Naast mijn werk als mediator verzorg ik de basisopleiding tot mediator voor Conflictbemiddeling.nl te Hoogersmilde. Voor dit opleidingsinstituut ben ik ook instituut assessor.
Vrijblijvende afspraak maken
Afbeelding van Jeroen
'Hoe groter de kloof, des te mooier de brug'