van-leeuwen-headerimg

Mediator in Assen bij conflicten en geschillen

Op het moment dat u in een conflict belandt, is het vaak lastig om emoties uit te schakelen en nuchter te blijven communiceren met de andere partij. Als mediator in Assen weet ik echter dat het verstandig is om de communicatie open en transparant te houden. Een constructief gesprek levert namelijk altijd meer op voor alle betrokken partijen. Tegelijkertijd is dit een van de lastigste dingen bij een conflictsituatie. 

Ongeacht of het gaat om een echtscheiding, een zakelijk conflict of geschillen binnen de familiesfeer; de gemoederen lopen al snel op en iedere partij denkt vooral aan de eigen belangen. Schakelt u mediation in Assen in, dan weet u zeker dat de communicatie mogelijk blijft en dat er een brug geslagen kan worden tussen alle partijen.
Onze werkwijze bekijken
familieconflict
zakelijk geschil

Waarom Van Leeuwen Bemiddeling?

- Geregistreerd MFN Registermediator
- ADR full certified mediator
- Ruim 20 jaar ervaring met het werken in/met (gezins)systemen
- Gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen en familiekwesties
- Doortastende, heldere, niet veroordelende en no-nonsens aanpak
- Overeenstemming in het belang van de kinderen
- Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

In gesprek blijven dankzij mediation in Assen

Op het moment dat een geschil of conflict ontstaat, veranderen mensen. Iemand die altijd rustig en beleefd was, kan veranderen in iemand waarmee geen gesprek te voeren is. Daarom raad ik als mediator in Assen aan om op tijd te kiezen voor mediation. Open communicatie is van groot belang om oplossingen te vinden en samen tot afspraken te komen zonder dat er rechtszaken of advocaten aan te pas moeten komen. Kan de situatie opgelost worden door een mediator in Assen, dan blijven de kosten lager en kunnen constructieve gesprekken leiden tot oplossingen waarbij alle partijen baat hebben.

Er zijn veel mensen die het idee hebben dat zij zelf de situatie onder controle kunnen houden. Een goed streven, maar vaak blijkt dit onmogelijk omdat de belangen haaks op elkaar staan. Bij echtscheidingen en zakelijke conflicten open de emoties vaak snel op, waardoor dingen gezegd worden waar men later spijt van heeft. Dat is wat u echt wilt vermijden, omdat dit leidt tot situaties waarin patstellingen ontstaan en bruggen slaan erg lastig wordt.

Kiest u op tijd voor mediation in Assen, dan blijven de bruggen bestaan en is open communicatie mogelijk om zo sneller en makkelijker tot oplossingen te komen. Ik zorg er als mediator in Assen voor dat constructieve gesprekken mogelijk blijven, waardoor partijen eerder tot oplossingen kunnen komen zonder rechtsgang, advocaten of andere partijen. Alle zaken die bij conflictbemiddeling komen kijken, vallen onder mijn expertise. Inclusief zaken zoals alimentatieberekening of een ouderschapsplan.

Op tijd kiezen voor een mediator in Assen

Ziet u een conflict of geschil aankomen, dan doet u er verstandig aan om nu al een mediator in Assen in te schakelen. Wanneer mediation in Assen vanaf het eerste moment ingezet wordt, dan is het makkelijker om samen tot een werkende oplossing te komen. Dit bespaart niet alleen op de kosten; het zorgt er ook voor dat de contacten goed blijven en dat de emoties niet op hoeven te lopen tijdens de gesprekken samen met uw mediator in Assen.

Bent u in een conflictsituatie beland of zit er een conflict aan te komen op korte termijn? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik begeleid u graag bij de gesprekken en het zoeken naar de oplossingen waar alle betrokken partijen welwillend een handtekening onder willen zetten om zo het conflict af te sluiten. U bereikt me gemakkelijk via het contactformulier op de website. U kunt me ook telefonisch bereiken op 06 24 89 61 64 voor persoonlijk contact of om direct een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.
Vrijblijvend gesprek aanvragen