van-leeuwen-headerimg

Mediation in Veendam voor het beste resultaat

Mediation in Veendam is dé manier om tot een oplossing te komen uit een conflictsituatie of een geschil. Tijdens een echtscheiding bijvoorbeeld, waarbij belangrijke keuzes gemaakt moeten worden die door emoties als boosheid, onmacht en schuld lastig zijn. Of een zakelijk conflict met een partner die een andere toekomst voor de onderneming ziet. 

Vaak is er sprake van een schijnbare patstelling, maar met de begeleiding van de mediator in Veendam komt u er vaak al snel achter dat er meer mogelijkheden dan problemen zijn. Zolang open communicatie mogelijk is, is een constructief gesprek de manier om tot de beste oplossing te komen. Niet alleen op dit moment, maar ook met het oog op de toekomst is mediation in Veendam een sterke keuze.
Onze werkwijze bekijken
familieconflict
zakelijk geschil

Waarom Van Leeuwen Bemiddeling?

- Geregistreerd MFN Registermediator
- ADR full certified mediator
- Ruim 20 jaar ervaring met het werken in/met (gezins)systemen
- Gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen en familiekwesties
- Doortastende, heldere, niet veroordelende en no-nonsens aanpak
- Overeenstemming in het belang van de kinderen
- Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

Waarom kiest u voor een mediator in Veendam?

Een mediator in Veendam zorgt ervoor dat er bruggen geslagen worden tussen de betrokken partijen. Onder begeleiding van de mediator kunt u makkelijker in gesprek gaan met de tegenpartij die andere standpunten heeft. Uit een constructief gesprek komt altijd meer dan een ruzie waarbij beide partijen géén constructief gesprek aan kunnen gaan met elkaar.

Daarom is het van belang dat u op tijd kiest voor een mediator. Het is namelijk veel makkelijker om sterke oplossingen te vinden wanneer een gesprek nog mogelijk is. Als mediator in Veendam kan ik veel meer bereiken wanneer u mij in een vroeg stadium benadert.

Wanneer u kiest voor mediation in Veendam, dan kiest u voor denken in oplossingen in plaats van strijdpunten. Als mediator zorg ik voor een veilige omgeving en begeleid ik de gesprekken zodat alle partijen gelijkwaardig met elkaar in gesprek kunnen. Mijn ervaring is dat hier de beste resultaten uit voortkomen.

Is een mediator in Veendam genoeg?

Wanneer u op tijd kiest voor mediation in Veendam, dan heeft u vaak genoeg aan de begeleiding van de mediator. Als expert op dit gebied kan ik veel aanverwante zaken ook voor u regelen, zoals alimentatieberekening en meer. Het kan echter gebeuren dat mediation in Veendam niet genoeg is om tot afspraken te komen. Dan staat het partijen vrij om ergens anders tot een oplossing te komen, vaak is dit een veel duurdere en onzekere rechtsgang.

Bij mediation in Veendam wordt vaak gedacht aan echtscheidingen. Als mediator kan ik ingezet worden in elke situatie waarin conflictbemiddeling wenselijk is. Zoals onenigheid over de verdeling van een erfenis binnen de familie, een conflict met de buren over bepaalde handelingen of een zakelijk conflict, ongeacht de aard van het conflict. Ik zorg ervoor dat de partijen open en veilig met elkaar in gesprek kunnen, er in oplossingen gedacht wordt en deze ook netjes opgesteld worden, zodat er altijd op teruggegrepen kan worden bij toekomstige conflicten of problemen.

Schakel ook de mediator in Veendam in

Zit u op dit moment in een conflictsituatie of ziet u een conflict aankomen die u zelf niet kunt vermijden? Schakel dan een mediator in Veendam in voordat de situatie escaleert. Hoe eerder u mij bij de situatie betrekt, hoe beter het resultaat is en hoe sneller de situatie beslecht kan worden. Wilt u direct contact met mij opnemen? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier op de website. U kunt er ook voor kiezen om mij direct te bellen op 06 24 89 61 64.

Zit u in een lastige situatie en wilt u de beste oplossing met open communicatie, met oog op de toekomst? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Oplossingen zijn er altijd, zelfs in situaties waarin de patstelling onvermijdelijk lijkt.
Vrijblijvend gesprek aanvragen