van-leeuwen-headerimg

Mediator in Haren: conflictbemiddeling met oog voor oplossingen

Op het moment dat u in een conflictsituatie belandt, is het verstandig om eens te kijken naar mediation in Haren. Conflicten kunnen op elk moment voorkomen. Bijvoorbeeld tijdens een spoedig verlopende echtscheiding, waarin ineens de bezittingen verdeeld moeten worden en onenigheid ontstaat. Of binnen een goedlopende onderneming waarin de toekomstvisie van u en uw partner sterk uiteenlopen. Is er geen eenvoudig compromis mogelijk, schakelt u dan de mediator in Haren in, voordat het conflict escaleert. Hoe eerder u mij bij de situatie betrekt, hoe meer in voor u kan betekenen op korte termijn, zodat u én de andere partij gewoon weer verder kunnen met het normale leven.
Onze werkwijze bekijken
familieconflict
zakelijk geschil

Waarom Van Leeuwen Bemiddeling?

- Geregistreerd MFN Registermediator
- ADR full certified mediator
- Ruim 20 jaar ervaring met het werken in/met (gezins)systemen
- Gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen en familiekwesties
- Doortastende, heldere, niet veroordelende en no-nonsens aanpak
- Overeenstemming in het belang van de kinderen
- Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

Wanneer kiest u voor een mediator in Haren?

Kiezen voor een mediator in Haren lijkt een flinke stap, maar het is gebruikelijker dan u denkt. Tijdens conflictsituaties kunnen de gemoederen en emoties flink oplopen. Tegengestelde belangen zijn een vervelend uitgangspunt, zeker wanneer het gaat om iets van waarde, zoals spaargeld, bezoektijden voor kinderen of de toekomst van een bedrijf. Wanneer er een patstelling ontstaat, is een constructief gesprek vaak niet meer mogelijk. Op dat moment wilt u de mediator in Haren al aan tafel hebben zitten.

Als mediator sla ik bruggen tussen de partijen. Ik zet mij ervoor in dat het gesprek blijft lopen en dat er een vertrouwde en veilige omgeving is om resultaten neer te zetten. Hierbij is het van belang dat alle partijen bereid zijn om in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar oplossingen. Dat is waar mediation in Haren een grote rol speelt, want als begeleider tijdens de gesprekken zorg ik ervoor dat er oplossingen naar voren komen die acceptabel zijn voor alle betrokken partijen. Op die manier zetten we samen de gewenste resultaten neer.

De aard van het conflict speelt eigenlijk geen rol wanneer u een mediator in Haren overweegt. Een zakelijk conflict, een conflict binnen de familie of een burenruzie; op het moment dat er een meningsverschil opgelopen is, kunt u de mediator in Haren inschakelen. Met conflictbemiddeling wordt het net wat makkelijker om samen tot geschikte oplossingen te komen.

Aan de slag met een mediator in Haren

Bent u in een conflict terecht gekomen of weet u zo goed als zeker dat een bepaalde situatie uit zal lopen op een conflict en wilt u zo snel mogelijk maatregelen treffen? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Hoe eerder u een mediator in Haren inschakelt, hoe groter het resultaat op korte termijn is. U bereikt me gemakkelijk via het contactformulier op de website of telefonisch op 06 24 89 61 64 zodat we direct een afspraak in kunnen plannen.
Vrijblijvend gesprek aanvragen