van-leeuwen-headerimg

Uw mediator in Groningen: oplossingen door in gesprek te gaan

Er zijn tal van manieren waarop geschillen en conflicten kunnen ontstaan. Als mediator in Groningen weet ik als geen ander dat er meerdere mogelijkheden zijn om conflicten en geschillen op te lossen. Wanneer er bereidheid is bij beide partijen om in gesprek te gaan, dan is dit in de meeste gevallen de beste oplossing. 

Er wordt gewerkt aan een uitkomst die wenselijk is voor alle betrokken partijen, waarbij de kosten en emoties niet op hoeven te lopen wanneer u gebruikmaakt van mediation in Groningen. Met mij als mediator in Groningen weet u zeker dat er no-nonsense gewerkt wordt aan een oplossing met een doortastende aanpak.
Onze werkwijze bekijken
familieconflict
zakelijk geschil

Waarom Van Leeuwen Bemiddeling?

- Geregistreerd MFN Registermediator
- ADR full certified mediator
- Ruim 20 jaar ervaring met het werken in/met (gezins)systemen
- Gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen en familiekwesties
- Doortastende, heldere, niet veroordelende en no-nonsens aanpak
- Overeenstemming in het belang van de kinderen
- Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

Wanneer schakelt u een mediator in Groningen in?

Mediation in Groningen is geschikt in alle situaties waarbij een conflict of geschil ontstaan is of ontstaat. Dat kan een echtscheiding zijn; de situatie waarbij de meeste mensen direct denken aan een mediator in Groningen. Maar het kan ook een zakelijk conflict zijn, een meningsverschil met de buren dat opgelopen is of een kwestie rond een erfenis in de familie waarbij een patstelling ontstaan is.

Het is in alle gevallen wenselijk om zo snel mogelijk de mediator in te schakelen. De bereidheid om in gesprek te gaan met de andere partij is vaak nog groot, omdat de gemoederen nog niet opgelopen zijn. Daarom raad ik u altijd aan om contact op te nemen met een mediator en de situatie met rust te laten totdat u onder begeleiding in gesprek kunt met de andere partij. Zo kunt u veel hogere kosten – bijvoorbeeld wanneer het een rechtszaak wordt – voorkomen en mogelijk het contact behouden, ook na het proces van mediation in Groningen.

Waarom is mediation in Groningen zo belangrijk bij conflicten of geschillen?

Een open gesprek met iemand anders is vaak geen probleem. Tenzij er veel op het spel staat, zoals een baan, het spaargeld dat u samen met uw partner opgebouwd heeft of bepaalde delen van een erfenis. Op dat moment denkt elke partij aan de eigen belangen, waardoor een open gesprek vele malen lastiger wordt.

Als ervaren, opgeleid en ervaren mediator in Groningen zorg ik ervoor dat het gesprek constructief van aard blijft, dat de afspraken correct vastgelegd worden en dat de belangen van beide partijen op de juiste manier behartigd worden. Op die manier ontstaat de beste oplossing waar iedereen tevreden mee is.

Met de mediator in Groningen wordt het dus niet alleen makkelijker om in gesprek te gaan – en blijven – met de andere partij. Als expert op het gebied van mediation in Groningen zorg ik er ook voor dat de juiste papieren ingevuld worden en verzorg ik zelfs de kind en/of partner alimentatieberekening voor u wanneer dit nodig is. Op die manier wordt alles van A tot Z begeleid en geregeld, zodat u zo makkelijk mogelijk door de situatie heen komt.

Contact opnemen met uw mediator in Groningen

Zit u in een conflict of ziet u nu al in dat een conflictsituatie onvermijdelijk is? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met de mediator in Groningen. Hoe eerder ik ingeschakeld word, hoe meer ik kan betekenen omdat een brug slaan makkelijker is in de beginfase van een conflict of geschil. U bereikt me gemakkelijk via het contactformulier op de website of telefonisch op 06 24 89 61 64. Gebruikt u het contactformulier op de website, dan streef ik er naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen. Met mediation in Groningen bereikt u altijd het maximale tegen de laagst mogelijke kosten.
Vrijblijvend gesprek aanvragen