van-leeuwen-headerimg

Mediator Stadskanaal

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Mediation in Stadskanaal, de oplossing bij conflicten

Een mediator in Stadskanaal is de persoon die bemiddeling verzorgt bij conflicten. Onenigheid en meningsverschillen die vinden we overal, maar wanneer dit langdurig is of oploopt, dan kan een conflict ontstaan. Een conflict in de zakelijke sfeer bijvoorbeeld, een conflict met de persoon waarmee u getrouwd bent of was, of een conflictsituatie met de buren die opgelopen is. Zulke situaties zijn niet prettig, ze werken verstorend en zijn verre van productief. 

Kiest u voor mediation in Stadskanaal, dan werken we samen met de andere partij naar een oplossing toe. Door bruggen te slaan, door constructieve gesprekken op te zetten en door afspraken te maken waarmee iedereen het eens kan zijn.
Onze werkwijze bekijken
familieconflict
zakelijk geschil

Waarom Van Leeuwen Bemiddeling?

- Geregistreerd MFN Registermediator
- ADR full certified mediator
- Ruim 20 jaar ervaring met het werken in/met (gezins)systemen
- Gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen en familiekwesties
- Doortastende, heldere, niet veroordelende en no-nonsens aanpak
- Overeenstemming in het belang van de kinderen
- Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

Een mediator in Stadskanaal inschakelen is heel logisch

Conflicten kunnen snel uit de hand lopen. De belangen van de betrokken partijen lijken vaak lijnrecht tegenover elkaar te staan, waardoor het vinden van sluitende oplossingen niet zo makkelijk is als men denkt. Hoog opgelopen emoties helpen hier zeker niet bij. Wanneer u kiest voor een mediator in Stadskanaal, dan zet ik me ervoor in om zo open mogelijk gesprekken te voeren, waarin beide partijen hun punten op tafel kunnen leggen en partijen samen denken in oplossingen die geschikt zijn voor alle betrokken partijen. Op die manier ontstaat er een gedragen oplossing in plaats van ruimte voor het zo snel mogelijk wegwerken van het conflict, waarbij we de afspraken netjes opstellen en de communicatie openhouden. Dat is niet alleen goed voor de huidige situatie, maar ook voor de toekomst. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn of als het gaat om een zakelijk conflict.

Wanneer kiest u voor mediation in Stadskanaal?

Wanneer u een conflictsituatie aan ziet komen of nu al betrokken bent bij een conflict, is het verstandig om tijdig te kiezen voor mediation in Stadskanaal. Wanneer de mediator al in de beginfase aanwezig is voor bemiddeling, is het makkelijker om tot afspraken te komen. Zeker wanneer er nog gewoon communicatie mogelijk is en er nog geen verwijten over en weer gegooid zijn. Kiest u in een tijdige fase voor mediation in Stadskanaal, dan is er vaak veel meer mogelijk op een korte termijn.

Mediation in Stadskanaal kan ingezet worden in elke situatie waarin sprake is van een (dreigend) conflict, zowel op particulier als zakelijk niveau.

Schakel vandaag nog uw mediator in Stadskanaal in

Wilt u een mediator in Stadskanaal inschakelen om een einde te maken aan een conflict, op een geciviliseerde manier? Neem dan vandaag nog contact met me op. U bereikt me eenvoudig via het contactformulier op de website. Wilt u liever direct persoonlijk contact? Bel me dan op 06 24 89 61 64 zodat we samen de mogelijkheden door kunnen nemen en een afspraak kunnen maken om te werken aan oplossingen voor uw situatie.
Vrijblijvend gesprek aanvragen