Uw mediator in Roden maakt het verschil

Met mediation in Roden vindt u oplossingen in de meest conflicterende situaties. Tijdens een echtscheiding bijvoorbeeld, waarbij belangrijke keuzes gemaakt moeten worden die door emoties als boosheid, onmacht en schuld lastig zijn. Of tijdens een langlopend conflict met de buren dat nu echt een beslecht moet worden, maar wel op een constructieve wijze. Of een conflict op zakelijk vlak, waar een patstelling ontstaan is die bijzonder ongezond is voor de onderneming. Als mediator in Roden heb ik de kennis en ervaring om in elke situatie de beste oplossing te vinden, gewoon door een constructief gesprek mogelijk te maken waarbij alle partijen een veilige omgeving hebben om rustig aan tafel te gaan zitten.

wiebenik

Waarom Van Leeuwen Bemiddeling?

  • Geregistreerd MFN Registermediator
  • ADR full certified mediator
  • Ruim 20 jaar ervaring met het werken in/met (gezins)systemen
  • Gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen en familiekwesties
  • Doortastende, heldere, niet veroordelende en no-nonsens aanpak
  • Overeenstemming in het belang van de kinderen
  • Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

Kiezen voor een mediator in Roden

Tijdens een conflictsituatie kunnen spanning zo hoog oplopen dat dit eerder voor een verwijdering zorgt dan tot een oplossing. Het is ook niet altijd eenvoudig om te denken in oplossingen en over drempels te stappen om de andere partij tegemoet te komen. Dat is waarom het inschakelen van een mediator in Roden het verschil maakt. Als mediator zorg ik ervoor dat een constructief gesprek mogelijk is en blijft. Bijvoorbeeld door bruggen te slaan, of gewoon een veilige en open situatie te creëren wanneer communicatie al mogelijk is op het moment dat ik ingeschakeld word.

Aangezien denken in oplossingen voorop staat, kan ik er meestal voor zorgen dat conflicten binnen korte tijd van tafel zijn. Het is ook wenselijk omdat beide partijen gewoon verder kunnen met hun leven en het conflict achter zich kunnen laten. Ook dat is een reden waarom vaak gekozen wordt voor mediation in Roden.

Wanneer kunt u een mediator in Roden inschakelen?

Mediation in Roden wordt vaak geassocieerd met echtscheidingen, maar als mediator in Roden kan ik het verschil maken in elke situatie waarbij een geschil of conflict ontstaan is of in ontwikkeling is. Ook wanneer het op zakelijk vlak is of gewoon een burenruzie waarbij een situatie gecreëerd moet worden waarbij een gesprek wel mogelijk is.

Vaak is een constructief gesprek genoeg om tot oplossingen te komen. Het is alleen lastig om dit zelf mogelijk te maken. Dat is wanneer u een mediator in Roden inschakelt.

Ook een mediator inschakelen?

Zit u in een situatie waarin een conflict onvermijdelijk is of is er al een conflict ontstaan? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Hoe eerder u kiest voor mediation in Roden, hoe beter de resultaten op de korte en langere termijn zijn. U bereikt me gemakkelijk via het contactformulier op de website. U kunt me ook telefonisch bereiken op 06 24 89 61 64.