Mediation in Annen: geschikte oplossingen vinden

Mediation in Annen draait volledig om het vinden van oplossingen in conflictsituaties. Als mediator in Annen zorg ik ervoor dat er bruggen geslagen worden tussen de betrokken partijen en dat constructieve gesprekken zorgen voor oplossingen op maat. Conflicten kunnen op elk moment plaatsvinden. Bijvoorbeeld binnen het management van een onderneming, binnen een familie, met de buren of een conflict tijdens een echtscheiding omdat de eigendommen verdeeld moeten worden en er geen compromissen gesloten kunnen worden door de partijen. Als mediator zorg ik ervoor dat het zoeken naar oplossingen mogelijk wordt en emoties niet de overhand nemen. Emoties en gemoederen die oplopen zijn namelijk echt niet bevorderend voor de situatie.

wiebenik

Waarom Van Leeuwen Bemiddeling?

  • Geregistreerd MFN Registermediator
  • ADR full certified mediator
  • Ruim 20 jaar ervaring met het werken in/met (gezins)systemen
  • Gespecialiseerd in mediation bij echtscheidingen en familiekwesties
  • Doortastende, heldere, niet veroordelende en no-nonsens aanpak
  • Overeenstemming in het belang van de kinderen
  • Hoe groter de kloof, hoe mooier de brug

Wanneer schakelt u een mediator in Annen in?

U schakelt de mediator in Annen altijd zo vroeg mogelijk in. Wanneer het conflict zeer recentelijk ontstaan is, is communicatie vaak nog mogelijk en zijn er nog geen dingen gezegd die een grote invloed op de besprekingen hebben. Wanneer ik als mediator in Annen in een vroeg stadium ingeschakeld wordt, zou de bereidheid om tot een oplossing te komen bij partijen nog hoog kunnen zijn. Op die manier bespaart u kosten, tijd en een hele hoop onnodige stress.

Loopt het conflict al langer? Dan heeft mediation nog steeds een grote kans van slagen. Door een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, zorg ik er als mediator in Annen voor dat constructieve gesprekken weer mogelijk worden. Uiteraard begeleid ik de gesprekken ook, zodat er eerlijk gepraat kan worden over de situatie en we samen de mogelijke oplossingen door kunnen nemen. Daar profiteren alle partijen immers het meeste van.

Wanneer kunt u een mediator in Annen inschakelen?

Mediation in Annen is de perfecte oplossingen bij een echtscheiding waarin veel onderhandeld moet worden over verdeling van bezittingen en het ouderschapsplan. Ook bij zakelijke conflicten, zoals een verschil in visie tussen twee partners, of een conflict binnen een familie of een burenruzie kunt u de mediator in Annen inschakelen. Als mediator heb ik ervaring met alle situaties waarbij een conflict ervoor zorgt dat twee partijen niet meer samen door één deur kunnen. Mediation zorgt ervoor dat de gespannen situatie al snel een onderhandeltafel wordt waar alle partijen gewoon eerlijk met elkaar in gesprek kunnen. Daar komen oplossingen uit voort.

Vandaag nog een mediator in Annen inschakelen?

Bent u verwikkeld in een conflict of ziet u op korte termijn een conflict aankomen? Neem dan vandaag nog contact met mij op door uw gegevens achter te laten op het contactformulier op de website. U kunt mij ook direct telefonisch bereiken op 06 24 89 61 64 om zo een afspraak te maken om uw situatie door te nemen.